pehea e koho ai i ke kumu hoʻohālike kūpono no kāu kahua kūikawā!

Manaʻo kumu: PP hiki ke hoʻokaʻawale ʻia e like me nā substrates like ʻole, i ka hoʻokaʻawale ʻana hiki ke ʻokoʻa ka hoʻoheheʻe ʻana i nā kikoʻī holoʻokoʻa, a hiki i ka hoʻohana ʻana i nā additives no nā mea kūʻai aku e hoʻoholo ai i ka hoʻohana ʻana i nā kikoʻī. MFR: 12 a i ʻole hiki ke hoʻohana no ka laulāhuahana injection, Hiki ke hoʻohana 'ia no ka hana 'ana i nā fibers multifilament, a hiki ke hana 'ia no ka hā'awi 'ana i ka hā'awi 'ana i ka paona kaumaha mole e ho'omaika'i ai i ka processability o ka fiber weaving. e hoʻonui i ka wehe e hoʻokō i nā koi oeke 'ūlinahuahana.
1. Ka pae maʻamau (Homopolymer)
ʻO ka monopolymer, a i ʻole ka homopolymer, ʻo ia ka mea maka i hoʻohui ʻia ai ka propylene maʻemaʻe.
2. Ka hopena COPOLYMER
Ke hoʻohui ʻia kahi polymer hoʻokahi me ka ethylene propylene rubber, ʻo ka ikaika o ka hopena e hilinaʻi nui ʻia ma luna o ka maʻi o ka lāʻau, a ʻo ke kūpaʻa anuanu ma muli o ka ethylene content.
3. Nā isotacites kiʻekiʻe a i ʻole HIGH CRYSTALLINITY
E ho'ēmi i ka maʻiʻo o ka dislocation i loko o ka PP polymer, ka pili o ka maʻiʻo o ka maʻiʻo maʻamau, e hoʻomaikaʻi hoʻi i ka crystallinity.It nui hoʻomaikaʻi i ka rigidity, thermal denaturation mahana, ili paʻakikī, scratch kū'ē a me ka nani o nā mea maka. e kokua pu no hoi ka mea nucleating agent i ka hoonui ana i na waiwai maluna.
4. COPOLYMER random
ʻO ka copolymerization randomized ka propylene a me ka ethylene copolymerization.Hoʻopuehu pinepine ʻia ʻo Ethylene i loko o ka polymer, kahi e hōʻemi nui ai i ka crystallinity o ka polymer a hoʻomaikaʻi i ka ʻike.
5. Terpolymer
He hoʻolōʻihi ʻia o ka random o ka polymer, maʻamau i loko o ka propylene ethylene (EPR) nā pae kiʻekiʻe loa ma 3.5%, akā aia kekahi kaʻina hiki ke hoʻohui ʻia i 5%, a ʻoi aku ka nui o ka ethylene maʻiʻo i loko o ka huahana i ʻoi aku ka palupalu, thermal deformation mahana, palupalu. ʻO ka helu, ʻo ka haʻahaʻa o ka wela hoʻopaʻa ʻana i ka wela, i kekahi manawa i mea e hoʻonui ai i ka ethylene maʻiʻo me ke kōkua o ka butadiene a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe ʻē aʻe e lilo i ʻekolu polymer maʻamau, i mea e hoʻokō ai i nā koi waiwai kino.
6. Papa Alloy
Hiki ke wehewehe ʻia ka hui ʻana o nā mea ʻokoʻa ʻokoʻa me ka ʻāpana kiʻekiʻe ma ke ʻano he alloy grade.No ka laʻana, hiki i ka PP i hoʻohui ʻia me LDPE ke hoʻomaikaʻi i ka palupalu a me ka ikaika o ka hopena, a hiki ke hōʻemi i ka ʻāʻī a hoʻonui i ka maʻalahi i ka hana.I ka hoʻoheheʻe ʻana, hiki iā ia ke hōʻemi i ka hāʻule ʻana o nā mea.
7. Huihui
Ka hui ʻana o nā mea like ʻole

sucai


Ka manawa hoʻouna: Iune-18-2021